۱۳ فروردین ۱۴۰۲، ۲۳:۰۶

جانشین فرمانده انتظامی استان کردستان:

سارق حرفه ای باطری ماشین در سنندج دستگیر شد

سارق حرفه ای باطری ماشین در سنندج دستگیر شد

سنندج- جانشین فرمانده انتظامی استان کردستان از شناسایی و بازداشت سارق سابقه‌دار باطری‌های خودرو با کشف ۴۶ فقره سرقت در سنندج خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز ارتباطات انتظامی کردستان، سرهنگ لطف‌اله دارابی از بازداشت سارق قطعات خودرو توسط پلیس در کردستان خبر داد و گفت: با افزایش سرقت‌های باطری خودرو در سطح شهرستان سنندج، مأموران بلافاصله بررسی موضوع را به طور ویژه در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: مأموران کلانتری ۱۳ شهرستان سنندج با انجام اقدامات پلیسی یک نفر را در این خصوص شناسایی و پس از هماهنگی با مرجع قضائی طی عملیاتی غافلگیرانه دستگیر کردند.

جانشین فرمانده انتظامی استان کردستان از اعتراف این سارق سابقه‌دار به ۴۶ فقره سرقت باطری خودروهای سواری در سنندج خبر داد و بیان کرد: متهم در اظهارات خود هدف از این سرقت‌ها را تأمین مواد مخدر عنوان کرده که پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی، تحویل مرجع قضائی شده که این اقدام خوشحالی شهروندان را در پی داشت.

وی همچنین از بازداشت سارق خودروی پراید توسط پلیس در سقز خبر داد و گفت: برخورد قاطع با مجرمان و نا امن کردن محیط برای آنان و همچنین پاسداری از حقوق اقشار مختلف جامعه و ارتقای امنیت و احساس امنیت در سطح جامعه از جمله اهداف و برنامه‌های پلیس در کردستان است.

دارابی با تأکید بر اینکه امنیت و آرامش شهروندان خط قرمز پلیس است و اجازه نخواهیم داد کسی آسایش هم‌استانی‌هایمان را به مخاطره بیندازد، تصریح کرد: در راستای تأمین امنیت حداکثری و کاهش دغدغه‌های به‌حق مردم، گشتی‌های پلیس در طول سال به‌ویژه این ایام نوروز به‌صورت شبانه‌روزی در سطح استان به وظایف خود عمل می‌کنند.

کد مطلب 5745187

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha